Zingende senioren krijgen eigen versie van The Voice

Print
Zingende senioren krijgen eigen versie van The Voice

Afbeelding: iStock

John de Mol werkt aan een seniorenversie van The Voice of Holland. Deze show met deelnemers van 65 jaar en ouder heeft als Engelstalige werktitel The Voice Senior.

Nederland krijgt de wereldpremière van de familieshow, die in het najaar van 2018 is te zien op RTL 4. Producent Talpa presenteert het tv-format maandag in Cannes op de tv-beurs Mipcom om nog meer landen te enthousiasmeren, zegt de woordvoerster van John de Mol.

Kids
The Voice is al in 180 landen te zien in 67 verschillende versies. De andere spin-off The Voice Kids kent bijna veertig edities in verschillende landen.

Talpa presenteert in Cannes ook een nieuwe survivalshow met de titel Lost in Translation. Deelnemers uit twaalf verschillende landen, die elkaars taal niet spreken, moeten zien te overleven op een onbewoond eiland. De taalbarrière vormt daarbij een extra handicap.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →