Mick Jagger zingt Heb je even voor mij van Frans Bauer

Print
Rolling Stones-zanger Mick Jagger heeft op een passende manier afscheid genomen van Nederland. Op zijn Instagram plaatste de Britse superster een filmpje waarop hij Heb je even voor mij van Frans Bauer zingt.

Mick Jagger was in Nederland vanwege zijn concert met de Rolling Stones in de Gelredome. Na afloop van het optreden heeft hij in de kleedkamer de grote hit van Frans Bauer opgezet. Uit de radio galmt Heb je even voor mij, terwijl Jagger gewillig met de tekst mee zingt. "Dank je wel, Arnhem", sluit hij af.Heb je even voor mij?
Tijdens het eerste concert zondag refereerde Jagger al met enige regelmaat aan de volkszanger uit Fijnaart. Onder meer 'Heb je even voor mij?', vroeg hij aan het publiek. "Onvoorstelbaar, zeker van zo'n grootheid", zei Bauer tegen BN/De Stem nog voordat hij wist dat de Rolling Stone de volgende dag zijn nummer meezingt in de kleedkamer.

Jagger had het sowieso naar zijn zin. Eerder werd hij al gesignaleerd in Amsterdam. Op Twitter deelde de muzikant een foto vanaf een rondvaartboot. Ook bezocht hij Kasteel Ruurlo in de gemeente Berkelland en schreef hij daar in het gastenboek. Frans Bauer zong in het verleden, tijdens een optreden, zelf eens een nummer van de Rolling Stones: Satisfaction (zie filmpje onderaan).

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen