Treitervlogger Ismail Ilgun: "Ameland ligt in Limburg"

Print
Treitervlogger Ismail Ilgun: "Ameland ligt in Limburg"

Afbeelding: AD

Iedereen is inmiddels wel bekend met treitervlogger Ismail Ilgun. Hij is al tijden bezig met het oppoetsen van zijn imago. Dat lukt aardig, maar zijn topografie kennis kan nog wel een extra opfrisbeurt gebruiken.

Youtuber Defano Holwijn trok een tijdje terug naar de wijk van Ilgun Poelenburg. De Zaandamse wijk was vorig jaar veelvuldig negatief in het nieuws door de misstanden aldaar. Ilgun bracht die misstanden destijds feilloos in beeld in zijn vlog. 

280 kilometer
Holwijn testte de algemene kennis van de Poelenburgers en dat viel nog niet mee. Ook Ismail Ilgun werd aan de tand gevoeld door Holwijn. Al bij de eerste vraag ging de vlogger de mist in. "Waar Ameland ligt? In Limburg ofzo?" Me zijn antwoord zat Ilgun er zo'n 280 kilometer hemelsbreed naast. Holwijn geeft Ilgun nog een herkansing, maar als de treitervlogger vervolgens antwoordt 'België', geeft ook de quizmaster het op. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →