Chantal Janzen krijgt nieuwe tv-show op primetime

Print
Chantal Janzen krijgt nieuwe tv-show op primetime

Afbeelding: ANP Kippa

Chantal Janzen gaat een gloednieuwe televisieshow presenteren.

Het multitalent uit Tegelen maakt vanaf zaterdag 28 oktober een volgende stap in haar tv-carrière met de personalityshow ‘&Chantal’. Het programma wordt op primetime uitgezonden bij RTL 4 (21.30 uur).

Humor
Wekelijks trakteert Chantal Janzen de kijker op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onderwerpen, maar humor, muziek en amusement voeren in dit zaterdagavondprogramma de boventoon.

Iedere aflevering heeft een thema dat  als een rode draad door de aflevering loopt. In deze eerste show is dat  ‘I’ve Got The Power’. Tot de gasten behoren De Lama’s, kickbokser Rico Verhoeven en Gloria Estefan met echtgenoot  Emilio.  

Verboden beelden
Chantal zal in haar eigen programma het achterste van haar tong laten zien. Zo toont ze in de eerste aflevering een fragment van een tv-programma waar ze met haar man te gast was. Saillant detail: de tv-beelden werden onlangs door haarzelf verboden om uit te zenden.

In de komende weken gaat Chantal op bezoek bij mensen met een bijzondere, niet alledaagse hobby en speelt ze wekelijks een pittig eindspel waarin het publiek in de studio de gasten het vuur aan de schenen legt.

 

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →