A2 dit weekend opnieuw deels afgesloten

Print
A2 dit weekend opnieuw deels afgesloten

Afbeelding: iStock

In verband met onderhoud aan het asfalt is de A2 tussen Grathem en Sint Joost komend weekend gesloten in de richting van Maastricht.

Tussen vrijdag 21.00 uur en maandagochtend 05.00 uur werkt Rijkswaterstaat tussen oprit Grathem (41) en afrit Sint Joost (44) aan de weg. Ook alle tussenliggende op- en afritten richting Maastricht zijn gesloten. De extra reistijd kan oplopen tot 25 minuten.

Omleidingen
Verkeer vanuit Eindhoven wordt omgeleid via de A67 en de A73. Vanuit Utrecht kun het beste vanaf knooppunt Deil de A15 en de A50 richting Eindhoven nemen, om vervolgens via de A73 naar het zuiden te rijden.Verkeer uit Breda rijdt het beste naar Maastricht via België over de A16/A1, de A13 en de A2. 

Lokaal verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Vorig weekend was het gedeelte tussen knooppunt Leenderheide en de afrit Kelpen-Oler aan de beurt.

Weer
Als de weersomstandigheden te slecht zijn kan Rijkswaterstaat besluiten om de werkzaamheden op een later tijdstip uit te voeren. In dat geval blijft de snelweg gewoon open.

Kijk hier voor de actuele verkeersinformatie.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →