Voormalige raadhuis Grubbenvorst verkocht

Print
Voormalige raadhuis Grubbenvorst verkocht

Theo Clevers, bekend van de gelijknamige ijssalons in Noord-Limburg, is een van de initiatiefnemers. Afbeelding: Laurens Eggen

Ondernemers Theo Clevers en Bob Noten kopen het voormalige gemeentehuis in Grubbenvorst.

Volgens de gemeente Horst aan de Maas hebben Clevers en Noten het beste plan voor het oude raadhuis ingediend. In totaal waren er vijf partijen die een bod deden op het voormalige gemeentehuis.

Luxe appartementen
Bob Noten is van plan zijn huidige uitvaartonderneming in gebouw De Baersdonck in Grubbenvorst naar het oude raadhuis te verhuizen. Noten betrekt het nieuwere gedeelte aan de achterkant. Clevers, bekend van de gelijknamige ijssalons in Noord-Limburg, is van plan het historische gedeelte om te bouwen tot twee luxe vakantieappartementen.

De gemeente Horst aan de Maas wil niet kwijt welk bedrag er voor het raadhuis wordt betaald. Dit omdat het gemeentebestuur de verkoop aanstaande dinsdag nog definitief moet goedkeuren.

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →