Voor de tiende keer Oktoberfest in Arcen

Print
 Voor de tiende keer Oktoberfest in Arcen

Afbeelding: Istock

In een feesttent bij Hertog Jan Bierproeverij in Arcen gaat vrijdagavond het tiende, driedaagse Oktoberfest van start.

In het eerste jaar trok het feest zevenhonderd bezoekers. Maar de laatste jaren is het bezoekersaantal stabiel op gemiddeld drieduizend, vertelt Bram Clevis van de Arcense bierbrouwer.

Dat er nog steeds Oktoberfeste bijkomen, ziet Clevis ook. Maar echte concurrenten zijn dat niet voor Arcen. "We hebben veel vaste gasten, uit het hele land. We willen ook niet verder groeien." 

Powerhosen
Facebookvrienden mochten mee bepalen wie dit jaar zouden optreden. De keuze viel op de Rosentaler uit Merselo (vrijdagavond) en Die Powerhosen uit Venlo (zaterdagavond). De Deutsche Partyband Immerklem staat zondag nog één  keer op het podium. De band met leden van de bekende Toddezèk komt uit Grubbenvorst. Stopte in 2010, was er de eerste keer bij en keert speciaal voor het jubileum nog één keer terug in Arcen. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →