Anne Faber gecremeerd na 'mooie uitvaartdienst'

Print
Anne Faber gecremeerd na 'mooie uitvaartdienst'

Afbeelding: De Limburger

Met een bijna anderhalf uur durende besloten uitvaartdienst hebben familie, vrienden en kennissen vrijdagmiddag afscheid genomen van Anne Faber.

De plechtigheid was in de Stevenskerk in Nijmegen. "De kerkzaal zat vol. Het was een mooie dienst ter nagedachtenis aan Anne'', zei haar oom Hans Faber zaterdag namens de familie. Aan de media was gevraagd vrijdag niet te komen. Na de dienst is Anne gecremeerd.

Vermissing
De studente was bijna twee weken vermist. Na intensieve zoekacties door politie, militairen en veel vrijwilligers, werd haar lichaam op 12 oktober gevonden in een natuurgebied in Zeewolde. De 27-jarige Michael P. zit vast als verdachte. Zijn voorarrest werd donderdag met drie maanden verlengd. Op 10 januari moet hij voor de rechter verschijnen, het gaat dan om een pro-formazitting, een niet-inhoudelijke bijeenkomst.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →