Jongeren Maasbree hebben 20 uur na brand weer een keet

Print
Jongeren Maasbree hebben 20 uur na brand weer een keet

Afbeelding: De Limburger

De Maasbreese vriendengroep van jongerenkeet De Kantine heeft sinds zondagmiddag weer een eigen (nood)honk. Twintig uur na de brand die hun keet zaterdagavond in de as legde, arriveerde zondagmiddag een oude schaftkeet op de plek van De Kantine.

Dankzij Piet Hein Zwinkels, eigenaar van het grondverzetbedrijf in het Maasbreese buitengebied. Op zijn terrein stond de oude keet, die de jongeren jaren geleden zelf in Zeeland kochten.  

Lees ook: Jongerenkeet Maasbree brandt volledig af

Flink verbouwen

Rond zeven uur zaterdagavond brandde die keet binnen een half uur geheel af. Zondagmorgen kwamen de twintigers uit Maasbree bijeen om alle troep op te ruimen. Halverwege de middag konden ze alweer een biertje drinken op de komst van hun noodkeet. Die moet nog wel flink verbouwd worden, melden twee van de ‘keetbewoners’, Jeroen Bos en Jip Cox.  

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →