Bruno Mars tweede headliner van Pinkpop

Print
Wereldster Bruno Mars sluit Pinkpop 2018 af. Dat hebben diverse bronnen aan De Limburger bevestigd. De 32-jarige zanger uit Honolulu, bekend van hits als ‘Uptown Funk’ en ‘Just the way you are’, speelt zondag 17 juni in Landgraaf. De organisatie aast al enkele jaren op de populaire zanger.

Met het aantrekken van Mars gaat Pinkpop verder op de eerder ingeslagen weg om meer dan voorheen populaire, jonge artiesten te contracteren. Zo kwamen dit jaar Justin Bieber en de nummer 1-dj van de wereld Martin Garrix naar het festival.

Recensies
Bruno Mars bracht eind vorig jaar zijn recentste album 24K Magic uit. Volgende zomer bespeelt de zanger meerdere festivals, zo staat hij een dag voor Pinkpop op 16 juni op Werchter Boutique. In mei  van dit jaar stond hij in een uitverkochte Ziggo Dome in Amsterdam en kreeg erna lovende recensies op zijn optreden.

Begin deze week werd al de komst van de Amerikaanse rockband Foo Fighters naar Pinkpop bekend. De 49ste editie van het festival vindt plaats op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni 2018.