Lekker binnengluren in het huis van actrice Carice van Houten

Print

Foto: ANP/Funda (fotomontage/AD)

Carice van Houten (41) heeft haar superdeluxe dubbele benedenhuis in hartje Amsterdam te koop gezet. De actrice, die samen met haar vriend, de Australische acteur Guy Pearce (50), in augustus 2016 zoontje Monte kreeg, vraagt 1,5 miljoen euro voor de woning die werkelijk van alle gemakken voorzien is.

Het pand staat sinds vandaag op Funda waar in totaal 42 foto's aan aardige indruk geven van de interieursmaak van Carice.  Zo wordt potentiële kopers of andere geïnteresseerden een blik gegund op haar riante woonkamer, slaapkamer, strakke badkamer, ruime garderobekast, babykamer voor Monte, dakterras zonder veel privacy, intieme binnenplaats en de inpandige garage: in het centrum van de hoofdstad een zeldzame bijzonderheid. 

Volgens de website Bekendeburen, kocht Carice het huis in 2008 voor ruim 1,2 miljoen euro. Ze zou er destijds, in verband met bouwkundige aanpassingen, een hypotheek van 1,5 miljoen euro op hebben gevestigd. Waarom de actrice haar huis in de verkoop heeft gezet is onbekend. Ze zou haar oog op een ander optrekje hebben laten vallen. Het dubbele benedenhuis staat te koop bij deze makelaar.