Straalverliefde Gordon wint kijkcijferbattle met Chantal Janzen

Print
Straalverliefde Gordon wint kijkcijferbattle met Chantal Janzen

Afbeelding: RTL

Gordon heeft Chantal Janzen verslagen in de battle om de kijkcijfers van donderdagavond. 1,2 miljoen kijkers stemden op RTL4 af op het nieuwe seizoen van Chantal Blijft Slapen. Goor staat met de aftrap van zijn Gordon Gaat Trouwen-show met 1,3 kijkers op de tweede plaats van de meestbekeken programma's. Alleen het Journaal van 20.00 uur wist meer mensen te boeien (1,9 miljoen).

Chantal was donderdagavond te gast bij dj Gerard Ekdom en topmodel Kim Feenstra. Bij die laatste dook ze pardoes met zogenoemde pornohakken het kingsize bed in.


Kim en Chantal in bed met de knalrode killer heels. 

De daaropvolgende dates van Gordon werden net iets beter bekeken. Te zien was hoe de Vlaamse spirituele coach Maarten (28) het aflegde tegen de Leidse horecaman en vader Rogier (41), die het hart van Gordon direct wist te veroveren en volgens twitteraars absoluut 'de perfecte match' voor de presentator is. Goors ontmoeting met de introverte viswinkelmedewerker Toon (24) viel in het water. Pas in december zal duidelijk worden met welke kandidaat Gordon in Kaapstad in het huwelijksbootje stapt.

De samensmelting van kamp Noord en Zuid in Expeditie Robinson staat met 1,1 miljoen kijkers op de achtste plaats van bestbekeken programma's. De tweede aflevering van Verenigde Staten van Eva, waarin Eva Jinek het land verkent, is door 854.000 mensen gezien.


Gordon kust Rogier in een Leidse kerk - Foto: RTL


Foto: RTL