Opruimactie

Print
Opruimactie

Afbeelding: Archief Limburgs Dagblad

Het regelmatig opruimen van afval langs de beken is van groot belang om een goede doorstroming van het water te bevorderen. Van tijd tot tijd worden dan ook de mouwen opgestroopt en de laarzen aangetrokken en kan de grote schoonmaak beginnen.

Welke beek wordt hier van rommel ontdaan, waar is deze foto genomen, en wie herkent de jongeren tijdens de opruimactie in april 1992?

Reacties kunt u sturen naar peter.devreede@delimburger.nl

Reacties:

Beste Peter, 
Ik las vanmorgen in de krant dat er niet gereageerd is op de foto van vorige week. Had ik het maar gedaan want in herkende wel de Kingbeek en de twee kinderen vooraan op de foto. Links de jongen Kay Meens en rechts het meisje Laurie Fijen uit Born, zij zaten alle twee bij mijn dochter Daisy in de klas op de Swentiboldschool te Born.
Fijn weekend, 
Claartje Brouns–van Wersch, 
Born

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen