Oldtimers in vlammen op: politie zoekt brandstichter

Print
Oldtimers in vlammen op: politie zoekt brandstichter

Afbeelding: ANP Xtra

Wijlre - Bij een brand in een garage van een huis in Wijlre zijn twee oldtimers onherstelbaar beschadigd geraakt. Uit onderzoek blijkt dat de brand vermoedelijk werd aangestoken.

De bewoners van het huis aan de Gulpenerweg werden in de nacht van donderdag op vrijdag opgeschrikt toen bleek dat er brand in de garage was. De toegesnelde brandweer wist de brand uiteindelijk te blussen, maar kon niet voorkomen dat de auto's onherstelbaar beschadigd raakten. Ook de woning liep schade op door de brand.

De politie concludeert uit onderzoek dat de brand vermoedelijk is aangestoken. Daarom is ze nu op zoek naar getuigen die rond 01.30 in de nacht iets verdachts hebben gezien of gehoord of mensen die op een andere manier informatie hebben over de zaak.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen