Jon van Eerd stapt uit jury Musical Awards

Print
Jon van Eerd stapt uit jury Musical Awards

Jon van Eerd Afbeelding: ANP/Martijn Beekman

Jon van Eerd stopt na een paar maanden als jurylid van de Musical Awards.

De Maastrichtse acteur heeft om meerdere redenen besloten zich terug te trekken en stopt eind dit jaar, vertelt hij aan De Telegraaf. "Vooral vanwege de tijd die het kost en ook omdat ik volgend jaar de hoofdrol ga spelen in de musical Charley'', legt Van Eerd uit.

Achttien voorstellingen
Jon volgde actrice Henriëtte Tol op als jurylid, maar komt er nauwelijks aan toe om achttien voorstellingen te bezoeken en te beoordelen. Dit seizoen staat hij op de planken met de komedie Harry & Eva, die maandagavond in première ging in Gouda.

De Stichting Musical Awards moet dus na de uitreiking, begin volgend jaar, op zoek naar een nieuw jurylid. De andere juryleden zijn de Doetinchemse schouwburgdirecteur Charles Droste, presentatrice Irene Moors, regisseur Michiel van Erp, journalist Arno Gelder en fotograaf Joris van Bennekom. Cornald Maas is juryvoorzitter.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →