CDA-wethouder en -fractievoorzitter Horst aan de Maas stoppen

Print
CDA-wethouder en -fractievoorzitter Horst aan de Maas stoppen

Afbeelding: ANP

CDA-wethouder Ger van Rensch zal na de gemeenteraadsverkiezingen in maart van 2018 niet terugkeren op het pluche van Horst aan de Maas. Ook Marcel Beelen, momenteel fractievoorzitter van het CDA in deze gemeenteraad, stopt.

Dat blijkt uit de kieslijst van het CDA, afdeling Horst aan de Maas.

Vostermans
Het CDA is momenteel de grootste fractie in de Horster gemeenteraad. Eerder al liet de partij weten dat zittend CDA-wethouder Bob Vostermans als lijsttrekker de verkiezingen in zal gaan. Hij is ook de eerste die in aanmerking komt voor een wethouderspost namens zijn partij.

Als het CDA een tweede wethouder mag leveren na de gemeenteraadsverkiezingen, dan wordt nu al nadrukkelijk de nummer twee op de kieslijst Han Geurts naar voren geschoven.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen