Verdachte gearresteerd na dodelijke schietpartij Blerick

Print
Verdachte gearresteerd na dodelijke schietpartij Blerick

Afbeelding: De Limburger

Venlo / Tegelen - De politie heeft een verdachte opgepakt naar aanleiding van de dodelijke schietpartij in Blerick. Daar werd woensdagmiddag de 22-jarige Ömer Köksal op straat doodgeschoten.

De politie benadrukt dat niet duidelijk is welke rol de verdachte heeft gespeeld bij de schietpartij en wil verder voorlopig niets kwijt over de zaak. 

Sporenonderzoek
In de Nieuwborgstraat, waar het slachtoffer om het leven werd gebracht, wordt sporenonderzoek verricht. De verwachting is dat dat enkele uren in beslag zal nemen. Tot die tijd blijft de omgeving afgezet. 

Op dit moment is nog een klopjacht gaande. Een arrestatieteam van de politie is met zeker 15 agenten aanwezig in de Meidoornstraat. Volgens een woordvoerder van de politie houden een of meerdere verdachten zich op in een flat. 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen