Verdachte gearresteerd na dodelijke schietpartij Blerick

Print
Verdachte gearresteerd na dodelijke schietpartij Blerick

Afbeelding: De Limburger

Venlo / Tegelen - De politie heeft een verdachte opgepakt naar aanleiding van de dodelijke schietpartij in Blerick. Daar werd woensdagmiddag de 22-jarige Ömer Köksal op straat doodgeschoten.

De politie benadrukt dat niet duidelijk is welke rol de verdachte heeft gespeeld bij de schietpartij en wil verder voorlopig niets kwijt over de zaak. 

Sporenonderzoek
In de Nieuwborgstraat, waar het slachtoffer om het leven werd gebracht, wordt sporenonderzoek verricht. De verwachting is dat dat enkele uren in beslag zal nemen. Tot die tijd blijft de omgeving afgezet. 

Op dit moment is nog een klopjacht gaande. Een arrestatieteam van de politie is met zeker 15 agenten aanwezig in de Meidoornstraat. Volgens een woordvoerder van de politie houden een of meerdere verdachten zich op in een flat. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →