Schrijfster beschuldigt Dustin Hoffman

Print
Schrijfster beschuldigt Dustin Hoffman

Afbeelding: ANP

De schrijfster Anna Graham Hunter beschuldigt Dustin Hoffman ervan haar onder meer te hebben betrokken in seksueel getinte gesprekken. Dat zou zijn gebeurd in 1985, toen zij als stagiaire rondliep op de set van de televisiefilm Death of a Salesman.

Graham Hunter was destijds zeventien jaar. Zij deed woensdag verslag van het gebeurde in een column in de krant The Hollywood Reporter.

Masseren
Hoffman, tachtig jaar inmiddels, vroeg haar ook zijn voeten te masseren. Dat deed ze. "Hij flirtte openlijk met me, greep me bij mijn billen en praatte met me over seks." Toen de jonge stagiaire op een ochtend naar hem toe ging om zijn bestelling voor het ontbijt op te nemen, zou hij hebben geantwoord dat hij een hardgekookt ei en een zachtgekookte clitoris wilde.

De beroemde acteur reageerde woensdag met een excuus op de onthulling. "Ik heb alle respect voor vrouwen", liet hij onder meer weten. Het gebeurde staat volgens Hoffman niet voor de mens die hij is.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →