No Surrender opent nieuw chapter in Venlo

Print
No Surrender opent nieuw chapter in Venlo

Afbeelding: Archief ANP

No Surrender opent een nieuwe afdeling in Venlo. Dat maakt de motorclub bekend op haar eigen Facebook-site.

De chapter gaat ‘Sablones’ heten, een verwijzing naar de voormalige Romeinse nederzetting in de buurt van Venlo. Of de afdeling al over een clubhuis beschikt, is onbekend.

Klaas Otto
No Surrender MC is een internationale motorclub met Nederland als thuishaven, opgericht in 2013 door de inmiddels vertrokken Klaas Otto. Het gaat om zogeheten ‘outlaw bikers’.

De club wordt door justitie in hetzelfde rijtje geschaard als bijvoorbeeld Hells Angels, Satudarah en Bandidos en dus gezien als een criminele motorclub.

Dubbele moord
In 2014 deed No Surrender ook al een poging om een chapter in Venlo op te richten. Wijlen Lau Geeraets was toen de beoogde president van de afdeling die tot ‘Southside’ werd gedoopt. Nadat de politie hem had opgepakt op verdenking van een dubbele moord werd de chapter opgeheven.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →