Zoveelste tegenslag voor MVV: ook Mmaee valt geblesseerd uit

Print
Zoveelste tegenslag voor MVV: ook Mmaee valt geblesseerd uit

Afbeelding: De Limburger/Ermindo Armino

MVV moet het vrijdag tegen RKC stellen zonder Samy Mmaee. De centrale verdediger raakte in het slot van de laatste training voor de wedstrijd tegen RKC geblesseerd.

Na een luchtduel kwam hij totaal verkeerd neer. Hij ging door zijn enkel en bleef kermend van de pijn op de grond liggen. Lopen ging niet meer.

Twee seconden
"Het was letterlijk twee seconden voor het einde van de training. De oefenpartij zou anderhalve minuut duren en we hadden 1 minuut en 28 seconden gespeeld", zei trainer Ron Elsen direct na de training. "Hij speelt niet morgen, dat is duidelijk. Hij ligt nu nog te kermen van de pijn en kan niet op zijn enkel steunen."

Tegenslag
Het is de zoveelste tegenslag voor MVV dit seizoen. De ploeg kampte al met veel blessures de afgelopen periode. Ook Marvin Ogunjimi mist de ontmoeting met RKC; hij heeft een bovenbeenblessure. Daarnaast is het meespelen van Ricardo Ippel opnieuw onzeker. Hij maakte de laatste training niet af. Pieter Nys, Christophe Janssens en Shermaine Martina spelen sowieso niet mee wegens blessures.

De week begon juist goed voor MVV. De ploeg van Ron Elsen won voor het eerst sinds begin september een wedstrijd. Het versloeg FC Volendam in eigen huis met 2-1.

Vermoedelijke opstelling MVV:
Verrips, Ciranni, Pereira, Shermar Martina, Schroijen, Golpek, Ippel, Loshaj, Okita, Koolhof, Yildirim.