Nep-Atomic Kitten niet welkom op 90's-feest Maastricht

Print
Nep-Atomic Kitten niet welkom op 90's-feest Maastricht

Afbeelding: 90sforever.nl

90’s Forever in Maastricht heeft het optreden van Atomic Kitten zaterdagavond afgezegd. De afgelopen tijd bleek bij optredens geen enkel origineel lid van de Britse meidengroep op het podium te staan. Het management stelt dat de zangeressen ziek zijn teruggekeerd van een tour in India en zette sindsdien vervangers in. 90’s Forever past daarvoor.

Organisator Patrick Laheije: "Ik wil niet dat onze bezoekers teleurgesteld zijn omdat ze Atomic Kitten verwachten en dan drie van straat geplukte vrouwen zien. Het is wel zuur dat we de gage al hebben betaald, net als de vluchten, en we gaan er nu werk van maken om dat geld terug te krijgen."

Diva's of Dance
Laheije is blij een vervangende act te hebben gevonden in Diva’s of Dance, bestaande uit Anita Doth, Linda Estelle en Des’ray. Dat zijn de vrouwen achter de in de jaren negentig populaire acts 2Unlimited, T-Spoon en 2 Brothers on the 4th Floor. “Dit is een alleszins waardige vervangende act.”

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen