Post en Promes blijven sukkelen bij VVV

Print
Post en Promes blijven sukkelen bij VVV

Afbeelding: De Limburger/Ermindo Armino

Aanvoerder Danny Post en verdediger Jerold Promes van VVV zijn nog altijd niet honderd procent fit. Toch gaat trainer Maurice Steijn er vanuit het geroutineerde duo voor het duel VVV – NAC zaterdagavond (20.45 uur) te kunnen inzetten.

Waar Promes uit voorzorg vanwege zijn liesblessure niet de gehele vrijdagtraining mee deed, was Post zelfs niet aanwezig in het stadion. "Danny wordt intensief behandeld aan de peesblessure onder zijn voet’’, zegt Steijn. "We wachten even af hoe hij op die behandeling reageert. Waarschijnlijk kan hij net als tegen Heracles met een pijnstillende injectie spelen.’’

Geen aanpassingen
Steijn is niet van plan zijn formatie tegen NAC ingrijpend te wijzigen nu zijn team in de competitie drie keer achter elkaar heeft verloren. "Dit team heeft ook punten gepakt, dus zie ik geen reden om mijn ploeg aan te passen. Ook aan het strijdplan verandert niets. Waarom ook? We hebben in mijn optiek ongelukkig van ADO en Heracles verloren.’’

Opoku en Dekker
Bij VVV zijn Johnatan Opoku en Tristan Dekker nog altijd niet fit. Steijn hoopt dat het tweetal na de interlandpauze volgend weekeinde weer kan aansluiten. Spits Etienne Amenyido is inmiddels wel weer bij de selectie.

VVV: (vermoedelijke opstelling); Unnerstall, Rutten, Promes, Röseler, Janssen, Seuntjens, Post, Leemans, Van Crooij, Thy, Hunte.