Het hoge woord is eruit: Justin Bieber en Selena Gomez zijn weer samen

Print
Het hoge woord is eruit: Justin Bieber en Selena Gomez zijn weer samen

Afbeelding: EPA

Het lijkt erop dat de relatie van Justin Bieber en Selena Gomez nieuw leven is ingeblazen. Volgens bronnen zou de 23-jarige Bieber wakker zijn geschud toen bleek dat Gomez, die deze zomer een niertransplantatie onderging, het misschien niet zou redden.

Fans kunnen hun geluk niet op, nu vrijwel zeker is dat de twee weer een koppel zijn. Maar wie nam nu eigenlijk de eerste stap? Een ingewijde laat aan TMZ los dat de zanger degene was die Gomez weer opzocht. ,,Justin had geen idee hoeveel Selena voor hem betekende, tot hij zich realiseerde dat ze misschien dood zou gaan", luidt de verklaring. 

Twijfels
Volgens de entertainmentsite moest Bieber wel wat moeite doen om de 25-jarige brunette, die tot vorige week met The Weeknd ging, weer voor zich te winnen. Toch zou Bieber haar hebben overtuigd om hun relatie weer op te pakken. "Selena had haar twijfels, maar Justin wist haar alsnog over te halen", aldus de bron.

Geruchten
Hoewel Bieber en Gomez hoogstwaarschijnlijk écht een koppel zijn, zijn er ook andere geruchten opgedoken. Zo stellen verschillende berichten dat de twee alleen bij elkaar zijn voor commerciële doeleinden. "Niets van waar", veegt de ingewijde dat van tafel.

De sterren hadden enkele jaren een knipperlichtrelatie, die in 2014 abrupt eindigde. Gomez had tussendoor veel vriendjes, maar dat waren 'tijdelijke vervangers', zei een bron eerder tegen US Weekly.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →