Theaterboerderij Boeket Nederweert maakt doorstart

Print
Theaterboerderij Boeket Nederweert maakt doorstart

Arie Vuyk bij theaterboerderij Boeket in Nederweert. Afbeelding: De Limburger

De dreigende sluiting voor theaterboerderij Boeket in Nederweert is voorbij. Eigenaar Jos Levels heeft drie extra organisatoren kunnen werven en kan nu verder met de programmering voor 2018.

In de oude langgevelboerderij uit 1700 in buurtschap Boeket in Nederweert worden al bijna tien jaar theatervoorstellingen georganiseerd.

Overlijden
In 2008 is in de boerderij van Levels voor het eerst een voorstelling gespeeld, een jaar later sloot de theaterboerderij als locatie aan bij het Limburg Festival. Zo’n twee weken geleden leek het doek voor de theaterboerderij te vallen omdat het stichtingsbestuur door ziekte en overlijden dringend versterking nodig had.

Volgeboekt
Voor 1 december moest duidelijk zijn of het theaterprogramma van 2018 alleen in afgeslankte vorm verder kon gaan maar dat is van de baan nu genoeg nieuwe vrijwilligers zich hebben gemeld. Voor december staan nog drie voorstellingen geprogrammeerd, onder meer van Stef Bos, maar die zijn volgeboekt. In maart gaat de theaterboerderij verder met een nieuw programma. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →