Oud-wethouder Testroote nieuwe directeur Moveoo

Print
Oud-wethouder Testroote nieuwe directeur Moveoo

Afbeelding: Mijntje Wismans

Ramon Testroote is de nieuwe directeur/bestuurder van de Stiching Moveoo. De oud-wethouder van de gemeente Venlo gaat per januari aan de slag bij de organisatie voor maatschappelijke opvang in Noord- en Midden Limburg en de Westelijke Mijnstreek.

Testroote was van 2006 tot februari 2016 PvdA-wethouder Sociale Zaken in Venlo. Hij trad volgens afspraak terug als halverwege zijn derde termijn om plaats te maken voor een CDA-wethouder.

Functies
Daarna bekleedde hij verschillende maatschappelijke functies. Zo was hij onder andere tijdelijk voorzitter van de PvdA Venlo en is hij sinds 2016 bestuurslid van voetbalclub VVV. Die bestuursfunctie blijft hij ook bekleden. “Dat doe ik op vrijwillige basis en bijt zich niet met Moveoo. Ik ben erg blij met deze nieuwe uitdaging. Het is een functie waarin ik mijn ei wel kwijt kan”, zegt Testroote in een reactie. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →