Politie doet getuigenoproep na gewapende overval op Kruidvat

Print
Politie doet getuigenoproep na gewapende overval op Kruidvat

Afbeelding: iStock

De politie heeft twee gewapende overvallers die zondagmiddag een Kruidvat aan de Voltastraat in Maastricht beroofden nog niet te pakken. Ze roept getuigen op om zich te melden.

De twee gemaskerde mannen beroofden de winkel rond 16.45, terwijl er meerdere klanten in de zaak aanwezig waren. Ze gingen er met hun geldbuit vervolgens te voet vandoor.

Uit onderzoek van de politie blijkt dat de twee even voor de overval bij een muurtje hebben gestaan op de Edisonstraat. Er waren op dat moment veel getuigen op straat die het duo mogelijk gezien hebben. De politie wil met hen in contact komen.

Lees ook: Daders op de vlucht na overval op Kruidvat in Maastricht

Signalement
Het gaat om twee blanke mannen van tussen de 20 en 25 jaar oud. Een van hen droeg een grijs vest en had zijn capuchon over zijn hoofd. Daaronder droeg hij een donkerkleurig petje of muts. Hij is slank van postuur. De andere man was donker gekleed.

Getuigen kunnen zich melden bij de politie.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen