Gault&Millau: Roermonds hotel beste van Nederland

Print
Gault&Millau: Roermonds hotel beste van Nederland

Afbeelding: Jeroen Kuit

Hotel Het Arresthuis in Roermond is maandag tijdens de Gault&Millau Awards uitgeroepen tot hotel van het jaar.

De prijs werd maandag in de Jaarbeurs in Utrecht uitgereikt ter gelegenheid van de nieuwe editie van de Gault&Millau Restaurant- en Hotelgids. De belangrijkste award, die voor chef van het jaar, ging naar Jarno Eggen van restaurant De Groene Lantaarn in het Drentse Zuidwolde.Interieur van het hotel in Roermond

Punten
De nieuwe editie van de gids, waarin de beste restaurants en hotels van Nederland op een rijtje worden gezet, ligt vanaf woensdag in de winkel. Dan wordt ook duidelijk welke restaurants de meeste punten kregen van de jury.

Maandag werd daarover wel al een tipje van de sluier opgelicht. Zo werd bekendgemaakt dat restaurant Da Vinci in Maasbracht van 17 naar 16,5 punten is gezakt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen