Venlo wil toch snelle renovatie hockeyvelden

Print
Venlo wil toch snelle renovatie hockeyvelden

Afbeelding: Mara van den Oetelaar

De Venlose politiek draait de bezuiniging op het onderhoud van hockeyvelden terug, zo gaf een raadsmeerderheid tijdens de raadsvergadering woensdagavond aan. Dat moet dan officieel vrijdag gebeuren wanneer de Venlose begroting definitief wordt vastgesteld.

De Venlose en Tegelse hockeyclubs luidden recent nog de noodklok over het voornemen het onderhoud aan de velden door te schuiven naar 2019. Vier velden waarvan de toplaag vervangen moest worden, zouden onbespeelbaar worden zo was de klacht. Die noodkreet is dus aangekomen bij de Venlose politiek.

Samengaan
Coalitiepartijen VVD, CDA en VenLokaal komen met het voorstel twee hockeyvelden in 2018 te repareren. Daarmee worden beide clubs gestimuleerd om met elkaar samen te werken of gesprekken over samengaan te voeren, zo is de gedachte.

Van de PvdA ligt een voorstel om de vier hockeyvelden komend jaar te vervangen. 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen