Venlo wil toch snelle renovatie hockeyvelden

Print
Venlo wil toch snelle renovatie hockeyvelden

Afbeelding: Mara van den Oetelaar

De Venlose politiek draait de bezuiniging op het onderhoud van hockeyvelden terug, zo gaf een raadsmeerderheid tijdens de raadsvergadering woensdagavond aan. Dat moet dan officieel vrijdag gebeuren wanneer de Venlose begroting definitief wordt vastgesteld.

De Venlose en Tegelse hockeyclubs luidden recent nog de noodklok over het voornemen het onderhoud aan de velden door te schuiven naar 2019. Vier velden waarvan de toplaag vervangen moest worden, zouden onbespeelbaar worden zo was de klacht. Die noodkreet is dus aangekomen bij de Venlose politiek.

Samengaan
Coalitiepartijen VVD, CDA en VenLokaal komen met het voorstel twee hockeyvelden in 2018 te repareren. Daarmee worden beide clubs gestimuleerd om met elkaar samen te werken of gesprekken over samengaan te voeren, zo is de gedachte.

Van de PvdA ligt een voorstel om de vier hockeyvelden komend jaar te vervangen. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →