Voor tweede keer binnen week overval op supermarkt

Print
Voor tweede keer binnen week overval op supermarkt

Afbeelding: Nifoma

De supermarkt in Banholt is donderdagavond voor de tweede keer binnen een week overvallen.

De gewapende overval vond aan het begin van de avond plaats in de buurtsuper aan de Dalestraat in Banholt, een dorp met amper duizend inwoners in het Heuvelland. Tijdens de overval waren enkele klanten in de winkel aanwezig. Niemand raakte gewond. 

De dader ging er in een donkere auto vandoor in de richting van Mheer. Hij is nog steeds voortvluchtig. Over de buit is nog niets bekend.

Jacht geopend
Inmiddels heeft de politie de jacht op de dader geopend. Er is een Burgernet-bericht verstuurd. De overvaller is een Duits sprekende man. Hij draagt een jeansbroek en zwarte trui. 

Halloweenmasker
Precies een week geleden overviel een man met een oranje halloweenmasker de Spar-supermarkt in Banholt. De dader kwam rond 17.40 uur de winkel binnen en bedreigde het personeel met een steekwapen en eiste geld. Hij ging er met een onbekend geldbedrag vandoor.

Lees ook: Man met oranje halloweenmasker op de vlucht voor politie

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →