Dief gaat ervandoor met trailer en minipaardje

Print
Dief gaat ervandoor met trailer en minipaardje

Foto ter illustratie. Afbeelding: iStock

Lottum - In Lottum is maandagmorgen een paardentrailer gestolen, compleet met paard en al.

Een onbekende dief koppelde op de Hombergerweg een paardentrailer af die achter een personenwagen hing en ging er daarna vandoor. In de aanhangwagen stond nog een minipaardje, dat nu ook verdwenen is.

Belgisch kenteken
De politie heeft een burgernetbericht verspreid met de vraag uit te kijken naar de paardendief. De gestolen trailer hangt waarschijnlijk achter een grijze Mercedes-bus met Belgisch kenteken, dat begint met Q-ABR. 

In Lottum zijn deze maandag veel paarden bijeen vanwege de jaarlijkse paardenmarkt. Vorig jaar werden er ruim 600 paarden en pony's aangeboden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen