Portugese topclub maakt deelnemersveld LHD compleet

Print
Portugese topclub maakt deelnemersveld LHD compleet

Afbeelding: iStock

ABC/UMinho Braga uit Portugal is als laatste deelnemer toegevoegd aan de line-up van de Limburgse Handbaldagen. Het internationale handbaltoernooi wordt gehouden tussen Kerst en Nieuwjaar.

Braga is de landskampioen 2016 en speelde in datzelfde jaar ook de finale van de EHF Challenge Cup. In 2015 wonnen de Portugezen de LHD door Viking Handball uit Noorwegen te verslaan in de finale met 34-28

Jubileumeditie 
Met Braga komt het aantal oud-winnaars dat dit jaar deelneemt aan de jubileumeditie op vier. De overige deelnemende ploegen op 27, 28 en 29 december zijn naast de Limburgse clubs OCI-Lions en Herpertz Bevo Hc, het Spaanse Club Balonmano Benidorm, HD Odorheiu Secuiesc uit Roemenië, Sarja Kaspija Dynamo Astrachan uit Rusland, Halden Topphandball uit Noorwegen en Team Israel. De Limburgse Handbaldagen worden gespeeld in de Stadssporthal in Sittard en sporthal de Heuf in Panningen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →