Gestolen trailer met minipaardje terecht: één persoon opgepakt

Print
Gestolen trailer met minipaardje terecht: één persoon opgepakt

Foto ter illustratie. Afbeelding: Flickr/Kevin Hackert/CC BY-NC 2.0

Amper een paar uur nadat maandag in Lottum een aanhangwagen met minipaardje werd gestolen, zijn de trailer en het dier alweer terecht.

De politie heeft de paardentrailer gevonden in de buurt van een bosgebied. Eén persoon die verdacht wordt van betrokkenheuid bij de diefstal, is aangehouden. Waar de aanhanger precies werd gevonden, kan de politie niet zeggen.

Signalement
Een onbekende dief koppelde maandagochtend op de Hombergerweg een paardentrailer af die achter een personenwagen hing en ging er daarna vandoor. In de aanhangwagen stond nog een minipaardje. Het signalement van de auto van de dader werd daarna verspreid in een opsporingsbericht. 

In Lottum zijn deze maandag veel paarden bijeen vanwege de jaarlijkse paardenmarkt. Vorig jaar werden er ruim 600 paarden en pony's aangeboden.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →