Wethouder Voerendaal vertrekt per 1 januari

Print
Wethouder Voerendaal vertrekt per 1 januari

Afbeelding: Googles Street View

Patrick Leunissen (Democraten Voerendaal) stopt per 1 januari als wethouder van de gemeente Voerendaal.

Hij heeft vanaf volgend jaar een nieuwe financiële functie bij drie gemeenten in Midden-Limburg. Tot die tijd blijft Leunissen wethouder.

Vervanging
Democraten Voerendaal heeft besloten om de vacature die ontstaat door het vertrek van Leunissen niet op te vullen in de periode tot aan de verkiezingen in maart. Burgemeester Wil Houben zal de portefeuilles van de wethouder grotendeels op zich nemen. 

Burgemeester Houben betreurt het vertrek van de wethouder: “Patrick Leunissen is een deskundige, gedreven wethouder. Hij heeft de afgelopen twee bestuursperioden heel veel voor elkaar gekregen. De financiën zijn op orde, het Sociaal Domein klinkt als een klokje en het openbaar groen van Voerendaal ligt er goed bij. Jammer dat hij ons verlaat. We zullen niet alleen zijn kennis en kunde missen, maar ook zijn humor!”

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →