Grote partij gestolen klusmateriaal gevonden, politie zoekt eigenaren

Print
Grote partij gestolen klusmateriaal gevonden, politie zoekt eigenaren

Afbeelding: Politie Peel en Maas

Panningen - Bij een onderzoek naar diefstal is de politie onlangs in een loods in de gemeente Peel en Maas op een grote partij vermoedelijk gestolen gereedschap gestuit. Via Facebook worden nu de rechtmatige eigenaren opgespoord.

In de loods lagen zo'n honderd maaimachines, hogedrukreinigers, kettingzagen, slijptollen en ander gereedschap. Ook vond de politie er fietsen en hoofdstellen van een paard of een pony.

Serienummers
Van een twintigtal van de spullen kon de politie vaststellen dat ze zijn gestolen en met behulp van de serienummers zijn die ook teruggebracht bij de eigenaren. Van de andere spullen is de eigenaar echter niet bekend.

Contact
Op Facebook heeft de politie foto's van een groot deel van de spullen gezet. Als iemand zijn of haar eigendom herkent, kan diegene contact opnemen met de politie in Panningen. Er zal dan wel moeten aangetoond worden dat het inderdaad om de rechtmatige eigenaar gaat.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →