Lieke Martens openhartig over haar liefdesleven

Print
Lieke Martens openhartig over haar liefdesleven

Afbeelding: Instagram Lieke Martens

Lieke Martens wordt sinds ze een droomcontract bij FC Barcelona heeft getekend, overladen met huwelijksaanzoeken. Geïnteresseerden hebben echter pech, de Limburgse is al sinds haar zeventiende bij haar vriend Kevin. En die relatie kan wel tegen een stootje.

Dat zegt de Nieuw Bergse in het nieuwe nummer van Helden Magazine, schrijft RTL. Aan een andere man moet ze niet denken, en zeker geen fan. "Mijn Instagram-account is ontploft. Voordat ik mijn contract tekende bij Barcelona, had ik 18.000 volgers, nu zijn dat er bijna een half miljoen. Soms blader ik weleens door m’n berichten. Daar zitten huwelijksaanzoeken tussen, mensen schrijven dat ze van me houden. Daar reageer ik niet op, hoor", zegt Lieke.

Wennen
Volgens Martens moest haar vriend wel wennen toen ze deze zomer plotseling een bekende Nederlander werd. "Daar moeten we samen onze weg in vinden. Hij is trots op me, heeft gezien wat ik er allemaal voor heb moeten doen." De twee wonen nu voor het eerst samen in Barcelona en Kevin heeft er ook een baan gevonden.

Het nieuwe nummer van Helden Magazine ligt dinsdag in de winkel.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →