Jumping Indoor Maastricht in 2018 naar vier sterrenstatus

Print
Jumping Indoor Maastricht in 2018 naar vier sterrenstatus

Afbeelding: Johannes Timmermans

Jumping Indoor Maastricht (JIM) wil volgend jaar al doorgroeien naar een wedstrijd met een vier sterrenstatus. Daarvoor moet het prijzengeld met ongeveer een ton omhoog.

De ondergrens qua prijzengeld voor een wedstrijd op het op één na hoogste niveau ligt namelijk rond de 250.000 euro. Nu werkt JIM nog met een prijzenpot van 150.000 euro.

Vijfsterren
Uiteindelijk wil het evenement doorgroeien naar een wedstrijd in de vijf sterrencategorie (500.000 euro). JIM heeft zich voor volgend jaar zelfs al aangemeld als vier sterrenwedstrijd, laat directeur Frank Kemperman weten.

Sponsors
Hij meent ook dat het mogelijk is om dan al een stap van een ton te maken. "We hebben sponsors nodig om verder te groeien en die potentiële sponsors dienen zich ook aan. Het bedrijfsleven in Maastricht begint warm te lopen en ook de provincie en gemeente steunen ons."

Jumping Indoor Maastricht staat in 2018 gepland van 23 tot en met 25 november.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →