Nieuwe stunt Aldi: na de frikandellen nu de kruidnootjesvlaai

Print
Nieuwe stunt Aldi: na de frikandellen nu de kruidnootjesvlaai

Afbeelding: Aldi

De Limburgse frikandellenvlaai-hype is amper voorbij of Aldi komt alweer met de volgende pr-stunt: de kruidnootjesvlaai. De komst van Sinterklaas is de reden om deze speciale vlaai te introduceren, zo stelt de supermarkt.

De taart kost 2,49 euro en is gevuld met speculaas-bavarois en een laagje pudding, bestrooid met kruidnootjes. Van vrijdag 17 november tot en met zondag 19 november ligt het exemplaar in de schappen. "Sinterklaas komt zaterdag aan in Nederland en dat is dé ultieme reden om bij een mok warme chocolademelk een stuk kruidnootjesvlaai te eten", meldt de keten. 

Frikandellenvlaai
Afgelopen weekend gingen de frikandellenvlaaien als warme broodjes over de toonbank. Aldi overweegt daarom de taart volgend jaar nieuw leven in te blazen. Hoeveel exemplaren van deze Limburgse vlaai er precies zijn verkocht, wilde de zegsvrouw niet kwijt. "Over aantallen laten we ons niet uit, máár ze waren zondag overal uitverkocht."

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →