Trouwt Gordon straks met sportschooleigenaar Roy uit Thorn?

Print
Trouwt Gordon straks met sportschooleigenaar Roy uit Thorn?

Afbeelding: RTL

Sportschooleigenaar Roy uit Thorn is een van de vijf mannen die nog in de race zijn om te trouwen met Gordon. In zijn programma Gordon Gaat Trouwen is de zanger op zoek naar een nieuwe man.

De 38-jarige Roy bedacht in de aflevering van donderdag een originele date, waarbij Gordon als vanouds helemaal dubbel lag. De chemie spatte er vanaf toen hij en Roy in een dark room aan de slag gingen met fluoriserende bodypaint. "Deze date zal me het langst heugen. Ik voel je kwast", aldus Gordon halverwege een lachstuip.

Nichtwacht
Om het allemaal tot een wat hoger level te brengen, brachten ze ook een bezoekje aan het Rijksmuseum met de 'Nicht- eh, Nachtwacht'. Want, zoals Roy meende, 'het gaat niet altijd om de buitenkant'.

Schoonfamilie
Gordon maakte na 12 uiteenlopende dates zijn keuze uit vier mannen: Rogier, Gerben, Manuel en Roy. Een vijfde man, Maarten, pakte de wildcard. De komende weken maakt Goor kennis met de schoonfamilies en gaat hij met de vier mannen in ondertrouw. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →