Tassenverkoopster wint gratis winkel in hartje Panningen

Print
Tassenverkoopster wint gratis winkel in hartje Panningen

Afbeelding: De Limburger

Panningen - Sem Smolenaers, eigenaar van tassenzaak FashionStash, heeft de wedstrijd Win je Winkel in Panningen gewonnen.

Zij hoeft een halfjaar lang geen huur te betalen voor het pand Markt 8, met een winkeloppervlak van 85m². Tevens krijgt zij andere extra’s in de vorm van geld en advies.

Tassen
De wedstrijd was bedoeld om nieuwe ideeën en winkels naar Panningen te lokken. De keus viel op Smolenaers. Zij verkoopt al langer tassen via haar webshop en shop-in-shop; ook aan de Markt in Panningen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen