Ex Max Verstappen verkocht voor 136.000 euro

Print
Ex Max Verstappen verkocht voor 136.000 euro

Afbeelding: Epic Auctions

een straatauto van Max Verstappen ging vrijdag onder de hamer. Een onbekende bood tijdens de veiling online mee. 136.000 euro had hij over voor de ex van Verstappen. Een bedrag dat niet meer overboden werd.

Of het gaat om een superfan van Max Verstappen, zullen we dus nooit weten. Maar hij heeft sinds vrijdag wel de beschikking over een bloedsnelle Mercedes inclusief handtekening van de meester zelf. 

Handtekening 
Verstappen leverde de bolide, voordat hij naar Brazilië reisde voor de op-een-na-laatste Grand Prix van het seizoen zelf af. Om de prijs nog wat op te krikken zette hij zijn handtekening op het dashboard. Ook op het motorblok prijkt de handtekening van de Red Bull-coureur. 

Lees ook: Dit is de bloedmooie Duitse ex van Max Verstappen

Aston Martin
Is Verstappen nu ridder te voet? Nee hoor. Zo krijgt hij tijdens iedere Grand Prix de beschikking over een van de nieuwste Aston Martins om van hotel naar circuit te rijden. Het Britse automerk is sponsor van Red Bull Racing dus ook teamgenoot Daniel Ricciardo rijdt rondt in supercars van Engelse makelij. Daarnaast heeft Verstappen nog een Porsche GT3 RS in zijn bezit.