Verslagen reacties op dood model Dominique (22) na crash met spookrijder

Print
Verslagen reacties op dood model Dominique (22) na crash met spookrijder

Afbeelding: Instagram

Op sociale media wordt verslagen gereageerd op de tragische dood van Dominique Lousberg. Het 22-jarige model kwam om het leven toen zondagavond een spookrijder op de A73 bij Roermond frontaal tegen haar aanreed.

"Je was zo mooi en jong je zit altijd bij ons in ons hart rust in vrede." En: "Rust zacht, het leven is niet eerlijk dit had nooit gehoeven als mensen gwn opletten." Het is slechts een greep uit de honderden reacties.
 

 

??

Een bericht dat is gedeeld door @dominiquelousberg op


Laatste bericht
Op de dag van de fatale crash plaatste ze nog een foto op Instagram. Een van haar volgers reageert: "Niet wetend dat dit haar laatste post zou zijn..leven stelt niks voor! Rip...."
 

 

Opstaan in een suite #commercial

Een bericht dat is gedeeld door @dominiquelousberg op


Geschokt
Dominique was vierdejaars leerling aan de International Lifestyle Studies in Tilburg en was net aanbeland in de afstudeerfase. Een woordvoerder van de school laat aan De Limburger weten erg geschokt te zijn. "Dit is vreselijk. We leven mee met de nabestaanden."

Talentvol
De Tilburgse werkte al zo'n zes jaar bij entertainmentbureau Djade, waar ze volgens eigenaresse Jade Zandbergen erg populair was. "Ze heeft voor mensen veel betekend. Alle collega's konden fijn met haar werken, ze was een oprecht gedreven, fijn persoon. Dominique staat symbool voor ons als talentvol, slim, professioneel, loyaal, sprankelend en een opvallende schoonheid", vertelt Zandbergen. "Het is echt een groot verlies en gemis." De 22-jarige studente figureerde als model onder meer voor klanten als Samsung, Holland Casino, de Bijenkorf en Pathé Bioscopen. De bioscoopketen liet weten per direct alle reclameposters waar Dominique op staat uit al haar 25 vestigingen te verwijderen. 

Clip
Een van de hoogtepunten in haar prille loopbaan is de rol die Dominique vertolkte in de clip van rapper Armoo.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee