Beleeft Gordon bruiloft met een zachte g?

Print
Beleeft Gordon bruiloft met een zachte g?

Afbeelding: RTL/William Rutten

Stapt Gordon woensdag in Zuid-Afrika in het huwelijksbootje met een Limburger? Het zou zomaar kunnen, want sportschoolhouder Roy Ramaekers uit Thorn is een van de vijf gegadigden om de bruidegom van Gordon te zijn.

De afgelopen weken ging de entertainer in een tv-programma op zoek naar zijn prins op het witte paard met wie hij gelijk zou trouwen. De opnames van het huwelijk zijn woensdag, maar de uiteindelijke bruidegom moet nog een maand geheim blijven tot de uitzending halverwege december op tv komt.

Vijf kandidaten
Bij de bruiloft zijn ruim zeventig mensen aanwezig, verklapte goede vriend en jurylid in het programma Gerard Joling eerder. In totaal ging Gordon de afgelopen maanden met twaalf mannen op date, daaruit koos hij vijf huwelijkskandidaten. Naast sportschoolhouder Roy gaat het om horecaman Rogier, financieel manager Gerben, Italiaanse steward Manuel en Vlaams medium Maarten.

Gordon zelf liet eerder weten uit te kijken naar zijn bruiloft: "De afgelopen maanden waren een stormbaan aan emoties met veel onverwerkt verdriet en een hoop oud zeer. Dat heb ik nu eindelijk achter me kunnen laten en nu maak ik een keuze uit mijn hart."

Geheime documenten
De Telegraaf publiceerde woensdag ‘geheime documenten’ over de bruiloft. In de huwelijkse voorwaarden is ‘koude uitsluiting’ opgenomen waardoor de eigendommen van Gordon zo veel mogelijk worden beschermd. Ook een gezondheidsverklaring is onderdeel van het contract, daaraan staat dat ‘ondergetekende verklaart dat hij geen overdraagbare aandoening heeft die gevaar kan opleveren (te denken valt aan een soa, hepatitis, hiv, aids)’. De deelnemers hebben verder geheimhoudingsplicht, op straffe van een boete van 10.000 euro).

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →