'Dominique was oogverblindend mooi, maar ze was nog zoveel meer dan dat'

Print
'Dominique was oogverblindend mooi, maar ze was nog zoveel meer dan dat'

Afbeelding: Facebook

Op de school van Dominique Lousberg is woensdagmiddag een herdenkingsplek ingericht. Studenten kunnen daar een persoonlijke boodschap achterlaten.

Het 22-jarige model kwam zondagavond om het leven kwam bij een botsing met een spookrijder op de A73 bij Roermond. 

In Memoriam
Medewerkers van de opleiding hebben zich bovendien over een in memoriam gebogen, meldt Omroep Brabant. Daarin is beschreven hoe bijzonder de vierdejaarsstudente International Lifestyle Studies voor de school was. "Je kon moeilijk om Dominique heen", schrijven de mederwerkers. "Ze was oogverblindend mooi. Maar ze was nog zoveel meer dan dat. Wij hebben Dominique leren kennen als een leergierige en ambitieuze student met een duidelijke visie. Iemand die bereid was om hard te werken voor haar dromen."

Gemis
De medewerkers sluiten de herdenkingstekst af met het gegeven dat Dominique gemist zal worden. "Dominique, je had de wereld zo veel te bieden. Maar waar je nu ook precies bent, we weten zeker dat je het ook daar helemaal gaat maken."

Model
Dominique was danseres, actrice en model. De Tilburgse werkte onder meer voor klanten als Samsung, Holland Casino, de Bijenkorf en Pathé Bioscopen. Een van de hoogtepunten in haar prille loopbaan is de rol die Dominique vertolkte in de clip van rapper Armoo.


 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →