'Dominique was oogverblindend mooi, maar ze was nog zoveel meer dan dat'

Print
'Dominique was oogverblindend mooi, maar ze was nog zoveel meer dan dat'

Afbeelding: Facebook

Op de school van Dominique Lousberg is woensdagmiddag een herdenkingsplek ingericht. Studenten kunnen daar een persoonlijke boodschap achterlaten.

Het 22-jarige model kwam zondagavond om het leven kwam bij een botsing met een spookrijder op de A73 bij Roermond. 

In Memoriam
Medewerkers van de opleiding hebben zich bovendien over een in memoriam gebogen, meldt Omroep Brabant. Daarin is beschreven hoe bijzonder de vierdejaarsstudente International Lifestyle Studies voor de school was. "Je kon moeilijk om Dominique heen", schrijven de mederwerkers. "Ze was oogverblindend mooi. Maar ze was nog zoveel meer dan dat. Wij hebben Dominique leren kennen als een leergierige en ambitieuze student met een duidelijke visie. Iemand die bereid was om hard te werken voor haar dromen."

Gemis
De medewerkers sluiten de herdenkingstekst af met het gegeven dat Dominique gemist zal worden. "Dominique, je had de wereld zo veel te bieden. Maar waar je nu ook precies bent, we weten zeker dat je het ook daar helemaal gaat maken."

Model
Dominique was danseres, actrice en model. De Tilburgse werkte onder meer voor klanten als Samsung, Holland Casino, de Bijenkorf en Pathé Bioscopen. Een van de hoogtepunten in haar prille loopbaan is de rol die Dominique vertolkte in de clip van rapper Armoo.


 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen