Grote drukte bij opening mega-H&M in oud V&D-pand

Print
Grote drukte bij opening mega-H&M in oud V&D-pand

Afbeelding: Bas Quaedvlieg

De opening van een grote nieuwe H&M in Heerlen trekt donderdag veel publiek. Het modewarenhuis vestigt zich in het oude pand van V&D aan de Saroleastraat.

Een lange rij koopjesjagers stond al voor de opening voor de deur te wachten. De eerste honderd klanten kregen namelijk een H&M-kraskaart met een shoptegoed variërend van vijf tot honderd euro. 

Leven
Met de komst van het modewarenhuis is het verbouwde complex overigens nog niet volledig gevuld. H&M gebruikt drie verdiepingen en heeft  een grotere herenafdeling gekregen. Omiliggende ondernemers zijn evengoed blij dat er weer leven zit in het pand, dat centraal in het winkelgebied staat.

Lees ook: Nieuwe mega-H&M opent zijn deuren in Heerlen

Coriocenter
Het wachten is nu op twee verdere huurders. Het door H&M verlaten Coriocenter wordt verbouwd en krijgt onder meer een nieuwe entree.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →