VVV'er Mink Peeters disciplinair geschorst

Print
VVV'er Mink Peeters disciplinair geschorst

Mink Peeters. Afbeelding: Peter Schols

VVV-trainer Maurice Steijn heeft Mink Peeters drie dagen disciplinair geschorst. De huurling van Real Madrid zal de wedstrijd VVV – Willem II zaterdag (18.30 uur) missen.

Peeters heeft zonder vooroverleg buiten de club getraind met oud-profspeler Arno Arts die individueel techniektrainer is.

'Diskrediet'
Steijn neemt het Peeters kwalijk dat hij naar buiten heeft gebracht dat hij onvoldoende op techniek zou kunnen trainen bij VVV. "Daarmee breng je de club in diskrediet’’, zegt Steijn. "Daarom heb ik hem meegedeeld dat hij drie dagen niet welkom is op de club. Dinsdag meldt hij zich weer bij ons. Daarmee is wat mij betreft de kous af. Mink is een jonge speler die gewoon onhandig heeft gehandeld.’’

Peeters (19) heeft bij VVV tot nu toe alleen in beker- en oefenduels gespeeld. Zijn debuut in de eredivisie laat nog op zich wachten. 

Update: naast Mink Peeters is ook Tarik Tissoudali uit de selectie gezet.

Willem II
VVV beschikt voor het duel tegen Willem II zaterdag over een zo goed als fitte selectie. Alleen Danny Post ontbreekt vanwege een slepende voetblessure. Moreno Rutten is hersteld van een keelontsteking. Damian van Bruggen heeft mede door zijn goede presteren tegen Feyenoord zijn eerste basisplaats verdiend.

Opstelling VVV: Unnerstall, Janssen, Promes, Röseler, Rutten, Van Bruggen, Leemans, Seuntjens, Van Crooij, Thy, Hunte.