VVV-trainer Steijn kegelt ook Tissoudali uit de selectie

Print
VVV-trainer Steijn kegelt ook Tissoudali uit de selectie

Afbeelding: ANP Pro Shots

VVV-trainer Maurice Steijn heeft behalve Mink Peeters ook Tarik Tissoudali drie dagen disciplinair geschorst. De 24-jarige Amsterdammer in Venlose dienst is net als Peeters niet beschikbaar tijdens VVV – Willem II zaterdagavond (18:30 uur).

Volgens Steijn heeft Tissoudali begin deze week slecht getraind en een slechte houding laten zien op het trainingsveld. Tissoudali zelf bevestigt de schorsing maar wil niet inhoudelijk reageren. 

Moeite
Steijn zegt dat Tissoudali moeite heeft met zijn rol als reserve. "Op basis van een gesprek met Tarik en met het oog op zijn houding hebben Jay Driessen, Stan Valckx en ik besloten hem drie dagen te schorsen. Tarik is dinsdag gewoon weer welkom."

Harde woorden
Eerder werd gemeld dat er volgens Tissoudali tijdens een onderhoud tussen hem en de trainer harde zijn woorden gevallen. De vleugelspeler is daarop door Steijn geschorst.

Mink Peeters
Eerder werd bekend dat Steijn ook Mink Peeters drie dagen op non-actief heeft gesteld. Peeters is zonder toestemming van de technische staf van VVV gaan trainen met oud-prof en individueel techniek-trainer Arno Arts. Steijn heeft vooral problemen met het feit dat Peeters naar buiten heeft gebracht dat hij de specifieke trainingen met Arts bij VVV niet krijgt.  Daarmee heeft Peeters volgens Steijn de club beschadigd.