Internationaal modecongres strijkt neer in Maastricht

Print
Internationaal modecongres strijkt neer in Maastricht

Afbeelding: iStock

Maastricht zal volgend jaar het decor zijn van een internationaal modecongres. Dat is bekendgemaakt in Rio de Janeiro op het IAF World Fashion-congres.

Het gaat om het jaarcongres van een wereldwijde federatie die kledingbrancheorganisaties, merken en (toe)leveranciers verenigt.

Tweedaags
Volgens de organisatie is de tweedaagse bijeenkomst voor de mondiale mode-industrie een ontmoetingsplek waarbij (inter)nationale sprekers informeren en inspireren. Eerde spraken er kopstukken van Tommy Hilfiger, H&M, Hugo Boss, Disney, de Wereldbank en OESO. De 34ste editie vindt plaats op 9 en 10 oktober in Crowne Plaza Hotel, het stadhuis en Chateau St. Gerlach. Volgens de stad is Maastricht een uitstekende locatie vanwege het internationale karakter van de ‘modegevoelige, creatieve stad’. "Fantastisch dat we in één naam genoemd worden met eerdere gaststeden als Hongkong en Shanghai.” 
 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →