VVV laat Willem II in extra tijd ontsnappen

Print

Afbeelding: Bas Quaedvlieg

In eigen huis heeft VVV een overwinning laten glippen tegen Willem II; 3-3. De Venlonaren lieten twee treffers uit spelhervattingen toe en scoorden zelf maar drie keer uit een hele zwik kansen. Bartholomew Ogbeche maakte in de extra tijd de gelijkmaker voor de gasten.

En dat terwijl Vito van Crooij de beste man was aan Venlose zijde. Hij scoorde fraai en strooide met goede voorzetten. Willem II had echter de langste adem.

Gevaarlijk
In de eerste helft was er geen vuiltje aan de lucht voor VVV. De Venlonaren hadden in Vito van Crooij de beste man van het veld. Hij scoorde al in de zevende minuut de openingstreffer nadat eerst Ralf Seuntjens en Torino Hunte al hadden kunnen scoren. Fran Sol was welgeteld een keer gevaarlijk voor de gasten. Lars Unnerstall redde bekwaam.

Na de rust begon VVV weer flitsend. Verdedigende middenvelder Damian van Bruggen scoorde na een corner van Clint Leemans, maar Willem II kwam na een afgeslagen corner terug dankzij invaller Ismail Azzoui; 2-1.

Kansen
Ook na de 3-1 van VVV, Clint Leemans scoorde vanaf de stip na een overtreding op Lennart Thy, kwamen de gasten vrijwel onmiddellijk weer terug in de wedstrijd. Bartholomew Ogbeche scoorde met het hoofd na een vrije trap de aansluitingstreffer. VVV zag er dus bij spelhervattingen niet goed uit en verzuimde bovendien de wedstrijd eerder in het slot te gooien. Kansen genoeg. In de slotfase dompelde opnieuw Ogbeche VVV in rouw: 3-3.