Scan moet uitsluitsel geven over blessure Fortuna-goalie

Print
Scan moet uitsluitsel geven over blessure Fortuna-goalie

November 2017: Özer valt geblesseerd uit in het duel tegen Go Ahead Eagles. Afbeelding: De Limburger/Bas Quaedvlieg

Een MRI-scan moet maandag of dinsdag uitsluitsel gaan geven over de ernst van de knieblessure van Fortuna-doelman Aykut Özer.

Terwijl zijn teamgenoten zondagmiddag de laatste training afwerkten voor de wedstrijd maandag tegen Helmond, zat Özer thuis met een dikke knie op de bank. Dat de doelman vrijdag tegen Go Ahead Eagles stevig zijn knie heeft verdraaid, staat inmiddels wel vast. Door de zwelling is een diagnose echter nog niet mogelijk geweest. In het ziekenhuis zal komende week moeten blijken hoe ernstig de kwetsuur werkelijk is en hoe lang de revalidatie gaat duren.

Santos
Zeker is in ieder geval wél dat Miguel Santos maandag weer als vanouds in het doel staat. Of ook rechtsback Chris Braun, die vrijdag eveneens gepasseerd werd, terugkeert in de basis zal dan ook blijken.

Voorhoede
Maar spannend wordt vooral of trainer Sunday Oliseh gaat ingrijpen in de aanval van Fortuna. Moet Stefan Askovski maandag wellicht plaats maken voor Andre Vidigal? Wordt het opnieuw Finn Stokkers in de spits tegen Helmond of misschien toch Lars Hutten? Want het hapert in de Sittardse voorhoede. En je kunt er niet opnieuw op rekenen dat een verdediger als Wessel Dammers dan alsnog de boel komt redden.