Directeur VDL Nedcar doet stap terug

Print
Directeur VDL Nedcar doet stap terug

Carel Bouckaert doet een stapje terug bij VDL Nedcar. Afbeelding: Roger Dohmen/Bram Saeys

Born - Carel Bouckaert, de directeur van VDL Nedcar, doet een stapje terug. Hij heeft volgens een intern communiqué ‘op eigen verzoek en in goed onderling overleg de VDL Groep gevraagd om een andere rol binnen het directieteam van VDL Nedcar.’

VDL Groep geeft in een reactie aan het verzoek in beraad te hebben en binnenkort met een passende oplossing te komen. Tot die tijd blijft Bouckaert eindverantwoordelijk.

Mail
In een interne mail aan het personeel stelt Carel Bouckaert dat VDL Nedcar "na de succesvolle productiestart van de Mini Countryman en de BMW X1 in een volgende fase van zijn ontwikkeling komt. Daarin zal meer werk worden gemaakt van de doorontwikkeling van de organisatie, de uitbouw van het productievolume en de acquisitie van nieuwe projecten. Deze herpositionering gaat gepaard met een aanpassing in de samenstelling en taakverdeling binnen het directieteam van VDL Nedcar."

Carel Bouckaert is sinds dit jaar de hoogste baas bij VDL Nedcar. Hij nam medio december 2016 het stokje over van directeur Joost Govaarts.